вторник, 19 януари 2016 г.

Идеи за малката кухня

source
Даже и малката кухня може да бъде удобна и красива, да се отличава със стил. Необходимо е добре да обмислите и планирате нещата, да имате точен предварителен проект, който да ви дава ясна представа как да я изпълните. Eдин лесен начин да постигнете такъв ефект е като използвате красиви ярки цветове (долу) или елегантен оттенък на сивото (горе), който заедно с добрия дизайн на шкафовете създава атмосфера на изисканост и в комбинация с бялото прави малкото помещение зрително по-голямо.
domino
Но те трябва да бъдат добре координирани с останалата част на интериора. 

Възползвайте се максимално от наличното пространство и запълнете поне една от стените с шкафове с добър дизайн. А за да направите малкото кътче за хранене и сутрешно кафе още по-уютно, сложете декоративен акцент на свободната стена над масичката - нещо, което харесвате и подхожда на интериора.

Понякога се налага да поставяме етажерки и на необичайни места - като на снимката по-горе. Това е начин да използваме поне малко от цялата остъклена малка стена на кухнята. Но красиво подредените съдове помагат за по-уютна атмосфера в изцяло бялата кухня.

За всичко това специалистите от Хаусмайстер могат да ви помогнат - не само със съвет, консултация и проект, но и с неговото прецизно изпълнение.

Няма коментари:

Публикуване на коментар



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Още полезни идеи:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...