петък, 22 януари 2016 г.

Спокойствие и уют в спалнята

Това е стаята, която единствена е предназначена само за нас и дизайнът на която е важен само за нас, обитаващите я. За разлика от останалите помещения в жилището, които обикновено са общи за цялото семейство, а понякога и за гости и посетители. Затова тя отразява най-много нашето усещане за уют, нашите нужди и представи за добър дизайн.
А знаете ли как да я направите по-уютна? Естествено, първото, за което вероятно си мислите, са килимите, меките завивки, хубавото легло...
bedroom with fireplaces 14

Да - текстилът е много важен, но важни са и стените, и осветлението. Ето няколко спални с много и различни текстури, които също допринасят за усещането за уют:
bedroom with fireplaces 03
Аrchitectural digest
Една камина с жив огън е лукс, който не всеки може да си позволи, но винаги могат да се измислят алтернативи - обадете се, специалистите от Хаусмайстер ще ви помогнат.
Аrchitectural digest
Но, както можете да видите, и един красив тапет допринася за усещането за уют. А също и присъствието на дървото в интериора:
Top Bedroom Wall Textures Ideas Wall Textures Top Bedroom Wall Texture Ideas Top Bedroom Wall Textures Ideas wood
source
Много важни са цветовете - меките пастелни и неутрални цветове действат успокояващо и разтоварващо и са особено подходящи за спалня:
bhg.com
И не забравяйте, че дори и за такова много лично пространство дизайнерът може да ви бъде полезен, защото той има много повече опит, неочаквани идеи и познания за материали и доставчици.

Няма коментари:

Публикуване на коментарRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Още полезни идеи:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...