петък, 15 януари 2016 г.

Преди и след ремонта - мястото за хранене

elledecor
Независимо дали имате специално отделена зона в жилището или мястото за хранене е само част от дневната или кухнята, то неизменно присъства във всеки истински дом. И е важно как се чувстваме там, защото често то е и мястото, където се събираме всички заедно - не само за храна. Ето, вижте колко голяма е разликата между преди и след ремонта - в началото то прилича на скучна столова, а след подходящ нов дизайн и реализацията му мястото за хранене става притегателна точка, уютно кътче за хранене и разговори.
Затова, добре е да помислите как най-правилно да го организирате - дали то ще бъде само част от Кухненския остров или от Дневната, в която готвим и се храним, потърсете помощ от специалисти, за да имате оптимален резултат.
Те могат да ви дадат полезни идеи и да ви спестят не само излишни разходи на време и средства, но и разхищение на така ценната площ у дома, както е в случая тук:
Показва се „“
Freshome.com
Ако забелязвате, масата за хранене в тази кухня може съвсем спокойно да се прибере под кухненския остров, когато не ни е нужна.

Няма коментари:

Публикуване на коментар



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Още полезни идеи:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...