петък, 11 юли 2014 г.

Какво можем да постигнем само с тапет

source
Вероятно снимките показват ясно колко ефектен може да бъде един тапет за обновяване на интериора - дори и само върху една от стените. Той може да съживи и освежи значително една стая, както е в тези две спални - и то в съвсем различни посоки и стилове.
сн. www.archana.nl 
И това съвсем не изисква особено големи инвестиции - достатъчен е един акцент от красив тапет на подходящ участък от стената, който обединява всички останали цветове в помещението и струва значително по-малко, отколкото ако бяхме облепили цялата стена:

bright bedroom
source
Тапетът може също така визуално да промени размерите на стаята - може, например, както е в снимката по-долу, да добави дълбочина в една малка стая:
 
В случая ефектът на гората не само сякаш удължава малката кухня, но и зрително увеличава височината на стаята заради вертикалния десен.
Hausmeister - вашият доверен майстор - може да ви помогне за реализацията на тези идеи, както и да решим и други проблеми на вашето жилище, независимо дали те са свързани с обновяването му, цялостното обзавеждане или ремонт. Обадете ни се!

Няма коментари:

Публикуване на коментар



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Още полезни идеи:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...