четвъртък, 30 юли 2015 г.

Кухнята на вилата

source
source
Или кухнята на село - най-общо казано, това е така наречения традиционен или класически стил, използван често в провинцията, в старите къщи или на вилата. При него кухненските шкафове обикновено са от дърво, дори и рециклирано или боядисано, а на тавана се виждат гредите. Мивката е по-голяма, за да могат да се обработват по-големи количества продукти и вместо горни шкафове често се използват открити рафтове, където наредените съдове служат същевременно и за декорация.
Или пък шкафовете са с витрини:
Pop In Some Color. Photo by Eric Piasecki, Katie Ridder Rooms, 2011 Our 40 Favorite White Kitchens | HGTV
source
Но, както виждате, те могат да бъдат и луксозни, с мраморен плот и мраморен гръб. Всичко зависи от личните предпочитания, вкусове и бюджет.
French Country Style Kitchen Inspiration
source
Друго характерно за тези кухни са свободно стоящите шкафове - те са удобни, защото позволяват много по-голяма гъвкавост от вградените шкафове.
mint green country kitchen with range cooker
source
Тези кухни обикновено са с по-весели цветове и по-смели комбинации на стари с нови мебели. Не се страхувайте да използвате любимите си стари мебели в новата кухня - те ще създадат усещането за повече уют. А добрата координация на цветовете и материалите ще ги направи хармонични и спокойни - идеалното място за ваканция или почивка. Далече от шума на големия град.
Ако имате нужда от помощ при планирането, координирането и цялостната реализация, обадете се - специалистите от Хаусмайстер ще ви спестят време и средства за проектиране, намиране и доставка на всичко необходимо. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Още полезни идеи:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...