сряда, 15 юли 2015 г.

Елегантност на тясно

Винаги е удобно да имаме още една баня или поне още една тоалетна - дали за гости или до детската стая. И е добре да се използва всяка налична възможност да си добавим такава. Дори и на съвсем малка площ тя може да бъде удобна и елегантна. Ето вижте няколко идеи за вдъхновение:
modern residence (14)
Freshome.com
Тук пространството е разширено визуално чрез използване на еднакви плочки, имитиращи дърво на пода и на стената. Както и с използване на голямо огледало и дълъг плот по продължение на стената. 
А в примера по-долу е използвано високо огледало, което хармонира с очертаното във височина душ-пространство. Така се създава усещане за по-голяма височина на помещението.
modern residence (15)
Freshome.com
Не забравяйте, че липсата на простор винаги може да се компенсира с малко по-луксозно изпълнение - както по отношение на използваните продукти, така и по отношение на декорацията:
elegant-powder-room
source
Можете да оплозотворите малко подпокривно пространство с наклонен таван:
home-dzine.co.za
Или мястото под стълбите:

home-dzine.co.za
Важното е то да бъде добре планирано и проектът съобразен с изизкванията за ергономичност. За помощ при проектиране и за изпълнение на проектите, можете да разчитате на Хаусмайстер - ние ще ви спестим време и излишни разходи!


Няма коментари:

Публикуване на коментар



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Още полезни идеи:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...