понеделник, 10 август 2015 г.

Преди и след ремонта - евтино обновяване

Това е едностайно младежко жилище с особено нестандартни тавани и форми, които изискват специални решения. Тези големи чупки по тавана имат силна нужда от омекотяване:
дневната преди ремонта
Ето решението - направена е преходна стъпка в нивата, в която са вградени светодиоди, както и в чупката на стената до нея:
дневната след ремонта

Новата сива монохромна схема е по избор на клиента. Това помага също така и за зрителното увеличение на пространството.
веднага след ремонта - все още не са поставени мебелите
кухнята преди ремонта
кухнята след ремонта
Влиянието на новата цветна схема може да се усети особено силно в кухнята, която по искане на клиента си остана на място и не беше променяна. Светодиодните ленти продължават и над останалие стени - така се постига единство и завършеност на помещенията.
А за да се постигне по-богата текстура клиентът имаше предложение за истински тухли по стените, но това щеше да изисква допълнителни работи по изравняване на нивата. Затова беше решено да се използва тапет, имитиращ тухли в подходяща гама. Това намали също така значително и разходите за ремонта.
Ако и вие имате нужда от такова обновяване - обадете се!

Няма коментари:

Публикуване на коментар



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Още полезни идеи:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...