понеделник, 24 август 2015 г.

Харесвате ли индустриален стил?

С много метал, рециклирани материали и грубо обработени повърхности? Това е една много популярна тенденция в интериорния дизайн през последните години - може би заради възможността да се спестят излишни разходи за материали и фина обработка? Или като реакция на изисканите лъскави интериори? Ако и вие харесвате такъв стил, ето няколко идеи, които може да ви вдъхновят за следващото обновяване на жилището:
dwell.com
Тук дизайнерите са използвали тапет, имитиращ бетон, за да си спестят време и труд за внимателно полиране на стената. Но в банята са използвали мивки, изляти от истински бетон:



А в този проект дизайнерите освен бетон са използвали и открити медни тръби, които омекотяват и балансират студенината му:
source
Друг елемент на индустриалния стил са и откритите тухлени стени, но той може да бъде и много рафиниран и луксозен като в тази красива баня:
twitter.com/agapedesign
Независимо в какъв вариант го предпочитате - по-груб, по-евтин, по-луксозен и изскан, с помощта на дизайнерите на Хаусмайстер, можете да имате този стил и в дома си. Обадете се!

Няма коментари:

Публикуване на коментар



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Още полезни идеи:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...