понеделник, 26 май 2014 г.

Нашите предложения за кухнята

Вероятно и заради това все по-голяма популярност имат решенията на отвореното пространство у дома, където кухнята е част от дневната, а функцията на трапезарията като отделно помещение вече е на изчезване. Тя просто отдавна е приобщена към кухнята. А ролята на кухненския остров продължава да нараства. 
Една друга глобална тенденция за интериора като цяло е валидна също и за кухните – те съчетават успешно модерните технологии и ефективността с топлината на миналото, изразена в естествени материали, меки форми и топли цветове.
Няма съмнение, че всички искаме тя да бъде максимално привлекателна и добре проектирана така, че да отразява нашия начин на живот и лични предпочитания за стил, материали и технологии.  Ето няколко предложения:

Незвисимо от това какво решение за дизайна на новата си кухня ще вземете, тя си остава едно от помещенията у дома, които изискват максимално точно и много добре обмислено планиране и детайлен проект. Защото дори и грешка с част от сантиметъра може да бъде причина за неочаквани допълнителни разходи. Ние можем да ви бъдем полезни – с дизайна, реализацията на проекта и цялостния ремонт.  Възползвайте се от специалните цени, които Hausmeister предлага този сезон за ремонт и обзавеждане на кухня – ние гарантираме качество и точност, работим с най-добрите материали и продукти. 
Тук ви представяме само няколко примерни решения - можете да изберете модел или да използвате предложенията като вдъхновение за дизайн на вашата кухня с конкретни цени и промени в зависимост от изискванията ви. Обадете се за оглед и подробно предложение

Знаем, че сте заети с много работа и грижа за семейството и последното нещо, за което имате желание да мислите, когато се приберете у дома, е един дълъг списък с ремонтни дейности, които да намалят и без това малкото ви ценно свободно време. Оставете тази задача за нас и ни позволете ние да се погрижим за всичко. 
Разгледайте предложенията ни – те може да ви вдъхновят с идеи за вашата перфектна нова кухня!

Няма коментари:

Публикуване на коментар



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Още полезни идеи:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...