понеделник, 12 май 2014 г.

Какво е общото между банята и кухнята?

source
Не, не са само плочките и водата, а и необходимостта от максимално точно планиране и задължителен проект.
source
Защото, за да бъде функционално, всяко от двете особено важни помещения у дома трябва да бъде с добре обмислено разпределение на зоните и необходимите размери за всяка от тях. А за да можете да инсталирате избраните уреди и шкафове и в двете помещения е важно мястото за тях да бъде планирано понякога с точност до милиметри.
Разбира се, цветовете, материалите и продуктите, които ще използваме, са не по-малко важни и те могат дори да бъдат отправната точка за интериорния дизайн, но дори и най-красивата мивка може да не ви върши работа, ако е разположена на неподходящо място, например.

Следващата стъпка - процесът на реализация на на проекта почти винаги е свързан с някакви строително ремонтни дейности. Вероятно всеки от вас има някакъв опит с това и знае, че е особено важно да имате добър майстор, на който да разчитате за качественото им изпълнение. А също така е важно всички процеси да бъдат координирани от някого.
Всичко това може да бъде и лесно, ако се възползвате от нас - Hausmeister е вашият доверен майстор, който не само ще извърши качествено всичко това, но и ще ви помогне още от самото начало от планирането, проектирането, намирането на материали и продукти до реализацията на проекта. Дори можете да изчислите предварително сравнително точно всичките разходи, необходими за ремонта ви.
А тук, както вече са разбрали редовните читатели на блога ни, можете да се ориентирате и за цените на някои примерни конфигурации за бани. В следващите дни ще можете да видите също така и нашите примерни предложения за кухнята - с цени и подробно описание.
Ако планирате ремонт или имате нужда от консултация, обадете ни се!

Няма коментари:

Публикуване на коментар



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Още полезни идеи:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...