вторник, 9 февруари 2016 г.

Ремонт на баня

Всъщност баните са две - по-малка и по-голяма. Клиентът, който се обръща към нас, живее от години в Германия, практикуващ юрист е  и има желание да ремонтира жилището си така ,че то да отговори на стандарта, с който е свикнал в чужбина, да пренесе на наша почва някои утвърдени немски практики, както и да осигури на семейството си високо ниво на комфорт във всяко помещение. Сградата е нова, строена качествено и това благоприятства  дейностите по реконструкцията.
При избора на оборудване клиентът държи на модерните удобства – подово отопление, вградени смесители, огледала с подгряване, вентилатори с автоматична клапа. Едно от задължителните изисквания е в баните да има ниши за поставяне на вещи и козметика. Всяка подробност по помещенията се снима или начертава, обсъжда се и се приема, като комуникацията между специалистите от Хаусмайстер и клиента се извършва основно по и-мейл.
Ремонт на баня, когато клиентът има твърди позиции и изисквания

Санитарията, смесителите, огледалата и осветлението се монтират на точно определени нива и отстояния. Вградените смесители и тръбните разводки са фиксирани прецизно, за да се осигури място за декоративните ниши. Отворите на нишите са допълнително укрепени, за да се осигури максимална дълбочина, без се нарушават качествата (здравина, изолационни свойства) на стената. Обръща се внимание на всеки детайл.
Add caption
При поставянето на плочките възникват някои казуси – плочките в баните (избрани от клиента) са от различни серии: в еднакъв цвят, но с различна повърхност и трябва да се съчетаят различните релефи. На някои места фугите се разминават, плочките от едната серия са с вълнообразна повърхност, което затруднява оформянето на чисти ръбове на нишите и вграденото казанче. Ситуациите се решават като нишите се обрамчват с лайсни в цвета на плочките, а съчетаването на плочки от две серии става във вътрешни ъгли, където отликата не е натрапчива.

Снимките са от двете бани и показват само крайния резултат, такъв, какъвто го искаше клиента. Ако и вие имате нужда от подобен ремонт, резултатите ще са такива, каквито вие ги искате - обадете се! Номерът е горе вдясно в началото на страницата, където можете да намерите и контактите. А на сайта на Хаусмайстер можете да направите поръчка за оглед или заявка за услуга.


Няма коментари:

Публикуване на коментарRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Още полезни идеи:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...