понеделник, 5 октомври 2015 г.

Почувствайте дъжда - в банята си!

Antonio Lupi 
Това е усещането на приятен летен дъжд или сякаш стоите под ободряващ водопад - инвестиция, която си струва. Защото и без да летим за почивка до някоя екзотична дестинация можем да пресъздадем отпускащия лукс на местата за СПА процедури в своя дом. Проектирана подходящо, банята успешно може да ни спаси от стреса на ежедневието. Най-търсени са душовете с широка струя тип "тропически дъжд", с много дюзи с различно налягане и впръскване на водата – едри капки, мъгла, струи, разположени на стените и тавана на душа, дюзи за впръскване на аромати, терапевтични процедури със светодиоди, домашна сауна, душ-кабините с пара. Производителите предлагат настройки на водните струи, които позволяват режим на воден масаж и акупунктура, струи с режими "водопад", "дъжд" и "пара". 
Душовете могат да бъдат монтирани наравно с повърхността на тавана или да висят от тавана или стената. Те се предлагат в различни форми и категории цени. Но е важно да проверите дали предлагат технология с висока ефективност или еко бутони, които ще ви помогнат да използвате по-малко вода, отколкото обикновен душ без такава система.
CTA Architects Engineers
Awesome Rain Shower Designs
topdreamer.com
aquahome.lt
Важно е също така добре да обмислите дизайна на една такава баня, за да може удоволствието да бъде пълноценно. Специалистите от Хаусмайстер ще ви помогнат с това и с цялостната му реализация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Още полезни идеи:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...