четвъртък, 30 април 2015 г.

Идея за пролетно обновяване

Топлите дни ни вдъхновяват не само за повече часове прекарани на открито, но и за начини да освежим дома си. Дори и да не планирате пълен ремонт, едно боядисване със свежи цветове може да бъде достатъчно за забележимо обновяване. А ако добавите и красиви подови мозайки на определени зони, това вече е сигурен начин да заявите личните си естетически предпочитания и да направите дома си само ваш и неповторим, защото точно изборът на цветове и материали, личните предпочитания на всеки от нас, създават индивидуалността на дома.

Metro Interior Architects Marie DUMORA
Снимката тук показва умело балансиране на топли и студени цветове, ефектно използване на боята само на определени площи за подчертаване на функциите на отделните зони.
А също така и пълноценно използване на пространството - добавянето на малък кухненски остров в преходната зона между кухнята и дневната има огромна функционална и практическа стойност - така семейството има удобно място за неформално хранене, за разговори с приятели докато се приготвя храната и още един удобен плот за приготвянето й.  

Освен това той осигурява допълнително място за съхранение. Така че, идеята с пролетното боядисване на дневната зона да добавите и кухненски остров може да се окаже много полезна.
ammtools.com
Modern Kitchen Island Design Perfect Design 6 On Home Architecture Design Ideas
http://www.slimpro.co/
Специалистите от Хаусмайстер ще ви помогнат не само с идеи, но и с проекта, подбора на материали и изпълнението. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Още полезни идеи:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...