понеделник, 4 май 2015 г.

Спокойствие с помощта на цветовете

Вероятно всеки има свое усещане за въздействието, което цветовете имат върху него. Но специално за цветовете в интериора е важно да се знае, че за спалня не е особено подходящо решение да боядисате стените се в ярко червено или оранжево - това може да повлияе твърде негативно на способността ви да спите спокойно, защото и двата цвята предизвикват усещане за повече енергия. За спалнята са подходящи меки, светли, пастелни или приглушени цветове, особено за стените и другите големи площи.
Ето няколко идеи за красиви цветни комбинации, които създават усещане за спокойствие (което не означава, че са подходящи само за спалнята).

Clare Cousins Architec
Модата на пастелните цветове в интериора властва вече няколко години и това съвсем не е случайно - в съвременния забързан начин на живот ние търсим в дома си спокойствието и уюта, които да ни помогнат да се разтоварим след напрегнатия работен ден.
Така че - не забравяйте, когато решите да ремонтирате или само малко да обновите дома си, смело използвайте пастелните цветове и в избора на боя за стените и в мебелите и аксесоарите. А майсторите на Хаусмайстер ще ви помогнат това да стане по най-лесния, и безпроблемен и бърз начин.ен

Няма коментари:

Публикуване на коментар



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Още полезни идеи:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...