понеделник, 5 януари 2015 г.

Ремонтът на банята

Кога е най-подходящото време да обновим банята си? Краткият отговор е - по всяко време. Ако планирате да я използваме още дълго, защо да продължаваме да се дразним от остарелите грозни плочки или неудобна мивка? Или вече имаме малки деца и те трябва безопасно да я използват, а в нея има доста остри ръбове и хлъзгав под. Или просто искаме в банята си да имаме усещането за спа атмосфера, дори и частично. Всички тези причини са достатъчни да се възползвате от новите възможности на пазара и услугите на нашите специалисти - Хаусмайстер работи с най-качествените материали и продукти и ще ви помогне един такъв ремонт да мине незабелязано за вас - без излишно натоварване, цапане, грижи и разходи. Ние ще свършим цялата работа по проектирането, доставката на продуктите и материалите и успешното им прилагане за реализация на проекта.
Какво трябва да направите, за да е успешен един ремонт на банята?
1. Започнете със списък на желанията и оценка на съществуващото положение - какво ви харесва и какво искате да промените. След като сте се разровили в списания и сайтове за вдъхновение, може да групирате желанията си по степен на важност и изпълнимост.
2. След това е време да определите бюджета си - независимо дали търите цялостен ремонт или само козметични промени, за да е изпълним списъкът ви с желания, той трябва да се съгласува с бюджета, който сте предвидили за ремонта. Добре е да предвидите и резервни средства за непредвидени разходи като неочаквани проблеми със стар водопровод или мухъл, например.
3. Обадете се на експерт. Дори ако сте планирали само дребни промени и за много от тях смятате да се справите сами, консултирайте се със специалист. Плюсовете за вас от тази консулктация са, че той вероятно зна по-добре от вас какво моежте да постигнете с бюджета, който сте определили, от какво можете да спестите и в какво е разумно да се инвестира. Той също така може да ви помогне да избегнете скъпо струващи грешки.
4. Помислете кое е най-важната промяна за вас - имайте предвид, че всяко разместване на водопровода и инсталациите добавя разходи, но пък ако с това ще постигнете търсеното удобство и ефект, то вероятно си струва. Още повече, че ако всички инсталции са остарели и трябва да се подменят, то в дългосрочен план най-добре е да се започне всичко отначало - т.е. с нов дизайн, отговарящ максимално на вашите изисквания или нови условия.
5. Помнете, че качествените материали са дългосрочна инвестиция и си струва да се запознаете с последните възможности на пазара лично или да се доверите на нашите специалисти - ние имаме опита и информацията, с която може да ви спестим
много време за проучване и търсене. А за вас да остане само удоволствието от красивата и удобна нова баня.

Няма коментари:

Публикуване на коментар



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Още полезни идеи:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...