понеделник, 23 юни 2014 г.

Лукс в интериора

Луксът може да се съдържа в използваните материали - като тази златна мозайка, например:
Golden details bathroom Luxury Opera Penthouse with Inspiring Armani Design Décor in Israel
source
Или като направената по поръчка мивка с плот от камък, която добре се вписва в цялостната концепция на тази луксозна баня с изразени прави линии и ъгли. Но на мен лично най-много ми харесва решението със стълклените стълби, които осигуряват най-оригиналното осветление за баня, за което можете да си помислите!
Ето още едно много оригинално решение - тук също впечатлнието за лукс идва от неочакваното решение за стената зад кухнята, както и от самото съчетание на цветове, десени и материали:

Home decor tips and tricks for happy couples
source
Десенът на плочките, заемащи цялата стена, е толкова ангажиращ вниманието, че самата кухня остава незабележима. За което допринася също така и яркото синьо на меките столове за хранене, красивият дизайн на масата и неутралните цветове наоколо.
Дори и да не планирате много голяма инвестиция, подобен ефект би могъл да се постигне и с други продукти, налични и на нашия пазар - достатъчно е да се възползвате от оригиналната идея и да ни потърсите за помощ за реализацията й! Обадете се на телефона горе вдясно, или ни пишете! Достатъчно е да попълните заявката.

Няма коментари:

Публикуване на коментар



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Още полезни идеи:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...