четвъртък, 10 април 2014 г.

Каним Ви на среща с Вашата възможна нова баня!

Според едно голямо изследване за тенденциите в баните през изминалата 2013 година съвременния европеец прекарва сутрин в банята средно около 26 минути,  но около 40% от участниците са недоволни от банята си и биха желали да я променят. Вероятно на една друга голяма част им предстои планиран ремонт на банята.

Ако и Вие сте между тях, Hausmeister Ви представя най-новите предложения в дизайна на бани с няколко примерни решения. Възползвайте се от специалните цени, които са валидни само този месец! Ние сме наясно с последните тенденции в обзавеждането, познаваме най-качествените продукти и работим с най-добрите фирми в сферата на обзавеждането. Това ни дава възможност да направим така, че да получите най-доброто за парите, които искате да инвестирате – във вашата нова баня или в ремонта и обзавеждането на цялото си жилище.
Показаната най-горе баня е с едни от най-новите смесители Axor Showerpipe, дизайн на шведското дизайнерско трио Front, спечелили няколко награди за дизайн през 2013 година. Тази баня е добър пример за това, че уютът, традицията  и индустриалният дизайн могат да съществуват чудесно заедно в една модерна баня. И че в интериорния дизайн като цяло, както и в дизайна на бани изборът е не толкова между стилистични категории като „Ретро-шик”, „Градски стил” или „Кънтри”, а между различните концепции за банята днес - модерният човек вече не е доволен от една кутия, която съдържа минимално необходимото за задоволяване на основните му нужди. Той иска стая с възможност за разнообразни дейности в интимна обстановка – със зони за хигиена, разкрасяване, фитнес...
Знаем, че сте заети с много работа и грижа за семейството и последното нещо, за което имате желание да мислите, когато се приберете у дома, е един дълъг списък с ремонтни дейности, които да намалят и без това малкото ви ценно свободно време. Оставете тази задача за нас и ни позволете ние да се погрижим за всичко. 
Разгледайте предложенията ни – много вероятно е да срещнете Вашата възможна нова баня сред тях!
Всяка от показаните бани е само ориентировъчен пример за различните варианти, които Hausmeister предлага. Можете да изберете модел или да използвате предложенията като вдъхновение за дизайн на Вашата баня с конкретни цени и промени в зависимост от изискванията Ви.

Обадете се за оглед и подробно предложение!


Няма коментари:

Публикуване на коментарRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Още полезни идеи:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...