понеделник, 28 септември 2015 г.

Декорацията в спалнята

Еlledecor
В нашето неприкосновено лично пространство, спалнята, интериорните решения и особено декорацията, говрят особено много за нашите естетически предпочитания, за това какво ни кара да се чувстваме добре и ни вдъхновява за успешно и щастливо начало на деня. Помислили ли сте как да направите това пространство още по-приятно и уютно? 
В някои страни се отделя специално внимание на гърба на леглото и много често то е обект на декорации - с красив килим или мозайка от рециклирана дървесина с различни естествени оцветявания и вие можете да постигнете интересна и уютна атмосфера, отговаряща на вашите предпочитания.


Особеното при рециклираната дървесина е, че тя съчетава в себе си топлината на дървото със сивите оттенъци, появили се с времето, а това ни дава възможност да използваме тази комбинация и в избора на завивки и възглавнички:
Показва се „“
Freshome
Спалнята е и най-подходящото място за семейната галерия със снимки:

А ето и едно модернистично решение, съчетаващо едновременно фина обработка на повърхностите и продуктите с груби тухлени стени и дървен таван, стоплено от избора на текстил и блясъка на медта на малката нощна масичка:
Tamara Magel Studio
Този пример показва колко важен в един интериорен дизайн е не само проекта, но и качествената реализация на проекта.

Няма коментари:

Публикуване на коментар



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Още полезни идеи:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...