понеделник, 30 юни 2014 г.

Как да изберем цвета за стените

Лятото често е избора на време за ремонт и съответно изисква вземане на решения - какво точно и как да променим? Как да изберем цвета на стените, които искаме да обновим с боя? Подходите са няколко и всеки избира своя в зависимост от предпочитанията. Разбира се, можете да се информирате за модните за сезона цветове от сайтове и списания.
Ще ви спестим време и ще ви помогнем - една от тенденциите през последните няколко месеца са пастелните цветове:Pastel paint colors
source
source
Те са особено актуални - както в интериора, така и в модата. И много лесно се комбинират помежду си.
#pastelinterior
source
Но ако харесвате ярките цветове и търсите по-силни ефекти, най-лесният начин да постигнете успешен подбор на цветовете е да използвате килим или картина, които ви харесват и да боядисате една от стените в избран цвят от тях. Както в свежата кухня по-долу:

Aloe Ridge House by Metropole Architects 19 Majestic Residence in South Africa Pours the Exotic Landscape Inside 
source
Ако се затруднявате - обадете ни се! Ние можем да ви помогнем. Не само при избора на цветовете, но и при реализацията на идеите ви!

четвъртък, 26 юни 2014 г.

Време е за лятно освежаване

source
Предстоят ни няколко приятни седмици живот на открито - цялото лято е пред нас! Може би вече сте се замислили как да обновите терасата, градината или верандата, за да можете да прекарвате там по-приятно? Ето няколко идеи, които можете да осъществите с много малко инвестиции!
source
Дори и да нямате такова място, винаги можете да помислите за възможностите за добавяне на едно приятно пространство за почивка и забавление на открито. То може да стане и с много малко инвестиции - както можете да видите на снимката по-горе, или с малко повече инвестиции, както можете да видите на снимката долу:
source
Каквото и да изберете, ние можем да ви помогнем с идеи и цялостна реализация! И не забравяйте, че едно такова красиво разширение ще увеличи стойността на имота ви значително!

понеделник, 23 юни 2014 г.

Лукс в интериора

Луксът може да се съдържа в използваните материали - като тази златна мозайка, например:
Golden details bathroom Luxury Opera Penthouse with Inspiring Armani Design Décor in Israel
source
Или като направената по поръчка мивка с плот от камък, която добре се вписва в цялостната концепция на тази луксозна баня с изразени прави линии и ъгли. Но на мен лично най-много ми харесва решението със стълклените стълби, които осигуряват най-оригиналното осветление за баня, за което можете да си помислите!
Ето още едно много оригинално решение - тук също впечатлнието за лукс идва от неочакваното решение за стената зад кухнята, както и от самото съчетание на цветове, десени и материали:

Home decor tips and tricks for happy couples
source
Десенът на плочките, заемащи цялата стена, е толкова ангажиращ вниманието, че самата кухня остава незабележима. За което допринася също така и яркото синьо на меките столове за хранене, красивият дизайн на масата и неутралните цветове наоколо.
Дори и да не планирате много голяма инвестиция, подобен ефект би могъл да се постигне и с други продукти, налични и на нашия пазар - достатъчно е да се възползвате от оригиналната идея и да ни потърсите за помощ за реализацията й! Обадете се на телефона горе вдясно, или ни пишете! Достатъчно е да попълните заявката.

четвъртък, 12 юни 2014 г.

Нестандартни решения за кухнята

Мислили ли сте за кухня без горен ред шкафчета? Това би могъл да бъде начин да направите кухнята си по-просторна:
source
AZKitchen
source

Или кухня в центъра на стаята
 Elmar Cucine
Много още компании предлагат модели на кухни, които позволяват те да бъдат поставени далече от стената.
Имате още идеи за вашата нова кухня? Обадете ни се - ние можем да ги реализираме!

петък, 6 юни 2014 г.

Вдъхновение от EuroCucina 2014

Няколко интересни идеи за кухнята, представени на изложението в Милано през месец април тази година:
Poggenpohl P'7350 Milano Launch
 Новият модел на Poggenpohl “P’7350” от Porsche Design Studio - изчистен модерен дизайн, омекотен от топлината на медените абажури.
Кухня „Ki“ дизайн на Nendo/Oki Sato за Scavolini. Photo © Scavolini - удобството на откритите рафтове и превес на естествени материали.
А това е кухня „Pampa“ дизайн на Alfredo Häberli, Photo © Schiffini
Интересното при нея е концепцията за добавени елементи като този червен шкаф, който е не само много удобен, но и веднага преобразява кухнята.
И в трите примера може да се забележи, че ролята на кухненския остров си остава особено важна. Това е само една от тенденциите, които споменаваме в месечния бюлетин на  Hausmeister с Нашите предложения за кухнята. Разгледайте ги - може да изберете вашата нова кухня!

вторник, 3 юни 2014 г.

Кухните по света

Сигурно ви е интересно да видите как хората в различни страни организират кухните си? Ето няколко примера:
Floreat 2 by Craig Sheiles Homes and Mick Rule 9 Cozy Australian Dream Home With a Strong Modern Appeal
source
Вдъхновение от една австралийска кухня - всичко е просто, ясно и много елегантно. Кухнята е организирана така, че да е част от целия живот на семейството с пряка връзка с дневната. А островът служи и за хранене.
Mjolk Kitchen in Toronto/Remodelistasource
А това е кухня, която е вдъхновена от скандинавския и японския дизайн, но е собственост на една канадска двойка, живееща в Торонто.
 530edcabc07a80ce8b000131_bermondsey-warehouse-loft-apartment-form-design-architecture_portada
Луксозна модерна кухня от Лондон, дизайн на FORM Design Architecture
Немска кухня
Вдъхновихте ли се? Ето какво ви предлага Hausmeister този сезон на специални цени!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Още полезни идеи:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...