събота, 31 май 2014 г.

Още предложения за вашата кухня

Полимерна кухня, включваща:
·       долен модул с две чекмеджета и изтегляща кошница
·       преграда за прибори пластмаса в горно чекмедже
·       долен модул за мивка
·       врата за напълно интегрирана миялна машина
·       модул за вграждане на фурна
·       модул с една врата и вътрешен рафт
·       горен модул с една врати и вътрешен рафт Н.48см - три броя
·       горен модул за вграждане на аспиратор
·       горен модул с една врата и вътрешен рафт Н.72см
·       цокъл Н.15см - алуминий
·       плот ламинат, постформинг с дебелина 4см
·       водобранна лайсна с цвета на плота
·       механизми за меко затваряне на врати и чекмеджета

ЦЕНА НА КОМПОЗИЦИЯТА - 3400лв.с доставка и монтаж, но без аспиратор, мивка, смесител и уреди за вграждане
Същото се отнася и до кухнята в класически стил на цена 4960 лв.:


и до тази модерна кухня  на цена 6 298 лв.:



Ако те са ви вдъховили за вашата нова кухня, обадете ни се за оглед (телефонът е горе вляво) и конкретно предложение, съобразено с вашите изисквания и размерите на помещението, с което разполагате.
И не забравяйте, че ние можем да ви бъдем полезни – с дизайна, реализацията на проекта и цялостния ремонт.  Възползвайте се от специалните цени, които Hausmeister предлага този сезон за ремонт и обзавеждане на кухня!

понеделник, 26 май 2014 г.

Нашите предложения за кухнята

Вероятно и заради това все по-голяма популярност имат решенията на отвореното пространство у дома, където кухнята е част от дневната, а функцията на трапезарията като отделно помещение вече е на изчезване. Тя просто отдавна е приобщена към кухнята. А ролята на кухненския остров продължава да нараства. 
Една друга глобална тенденция за интериора като цяло е валидна също и за кухните – те съчетават успешно модерните технологии и ефективността с топлината на миналото, изразена в естествени материали, меки форми и топли цветове.
Няма съмнение, че всички искаме тя да бъде максимално привлекателна и добре проектирана така, че да отразява нашия начин на живот и лични предпочитания за стил, материали и технологии.  Ето няколко предложения:

Незвисимо от това какво решение за дизайна на новата си кухня ще вземете, тя си остава едно от помещенията у дома, които изискват максимално точно и много добре обмислено планиране и детайлен проект. Защото дори и грешка с част от сантиметъра може да бъде причина за неочаквани допълнителни разходи. Ние можем да ви бъдем полезни – с дизайна, реализацията на проекта и цялостния ремонт.  Възползвайте се от специалните цени, които Hausmeister предлага този сезон за ремонт и обзавеждане на кухня – ние гарантираме качество и точност, работим с най-добрите материали и продукти. 
Тук ви представяме само няколко примерни решения - можете да изберете модел или да използвате предложенията като вдъхновение за дизайн на вашата кухня с конкретни цени и промени в зависимост от изискванията ви. Обадете се за оглед и подробно предложение

Знаем, че сте заети с много работа и грижа за семейството и последното нещо, за което имате желание да мислите, когато се приберете у дома, е един дълъг списък с ремонтни дейности, които да намалят и без това малкото ви ценно свободно време. Оставете тази задача за нас и ни позволете ние да се погрижим за всичко. 
Разгледайте предложенията ни – те може да ви вдъхновят с идеи за вашата перфектна нова кухня!

сряда, 14 май 2014 г.

Душ кабина по мярка

Това не е често срещано решение у нас, но понякога е възможно да се окаже по-удобният и подходящ избор. Ето няколко оригинални идеи:
Deirdre Doherty Interiors

source













Едно от многото предимства в такова решение е възможността да се изгради удобно място за сядане, а и да се използва свободна ниша, дори и ако тя е с необичайна форма.
Ако планирате ремонт на банята си, може да помислите и за такова нестандартно решние. А за готови идеи и бани с цени, можете да погледнете тук.
iBaths.com 

понеделник, 12 май 2014 г.

Какво е общото между банята и кухнята?

source
Не, не са само плочките и водата, а и необходимостта от максимално точно планиране и задължителен проект.
source
Защото, за да бъде функционално, всяко от двете особено важни помещения у дома трябва да бъде с добре обмислено разпределение на зоните и необходимите размери за всяка от тях. А за да можете да инсталирате избраните уреди и шкафове и в двете помещения е важно мястото за тях да бъде планирано понякога с точност до милиметри.
Разбира се, цветовете, материалите и продуктите, които ще използваме, са не по-малко важни и те могат дори да бъдат отправната точка за интериорния дизайн, но дори и най-красивата мивка може да не ви върши работа, ако е разположена на неподходящо място, например.

Следващата стъпка - процесът на реализация на на проекта почти винаги е свързан с някакви строително ремонтни дейности. Вероятно всеки от вас има някакъв опит с това и знае, че е особено важно да имате добър майстор, на който да разчитате за качественото им изпълнение. А също така е важно всички процеси да бъдат координирани от някого.
Всичко това може да бъде и лесно, ако се възползвате от нас - Hausmeister е вашият доверен майстор, който не само ще извърши качествено всичко това, но и ще ви помогне още от самото начало от планирането, проектирането, намирането на материали и продукти до реализацията на проекта. Дори можете да изчислите предварително сравнително точно всичките разходи, необходими за ремонта ви.
А тук, както вече са разбрали редовните читатели на блога ни, можете да се ориентирате и за цените на някои примерни конфигурации за бани. В следващите дни ще можете да видите също така и нашите примерни предложения за кухнята - с цени и подробно описание.
Ако планирате ремонт или имате нужда от консултация, обадете ни се!

сряда, 7 май 2014 г.

И малката баня може да бъде красива и удобна

Дори и да включва в дизайна си и вана, а както можете да видите на снимката - и необичайното все още у нас  решение с две мивки. Така на практика тя може да се използва сутрин, когато бързаме за работа, от двама души едновременно. Което прави инвестицията много разумна и полезна. На пазара могат да се намерят различни размери санитарни уреди, така че винаги можете да изберете това, което е подходящо за вашата баня.
Simple Combo Bathroom and Toilet Minimalist Modern Design
source
А красив ефект в малката баня може да се постигне и със съвсем малко инвестиции - достатъчно е да имате идеи и да използвате максимално възможностите, които разнообразието от плочки и мозайки на пазара позволява. В банята по-долу липсват всякакви излишни елементи, защото площта не позволява много повече. Но за сметка на това имаме 3 вида различни по цвят и размер плочки, съчетани така, че да създават весело насатроение и дори функционално да разделят минималистичното по размер помещение.

Winder Gibson Architects

Ето още една малка баня, но с широка и удобна мивка и достатъчно широка кабинка за душ:
Glamorous small bathroom | Bathroom ideas | Bathroom designs | Bathroom design | PHOTO GALLERY | housetohome.co.uk
source

петък, 2 май 2014 г.

Неочаквани решения за банята

Библиотека в банята - това е личното решение на писателя Michael Cunningham, известен с наградата си Pulitzer от 1988 г. за романа "Часовете" (source)
Луксозна минималистична баня с минималистични размери, но с особено красив дизайн - ето какво може да се постигне с мозайка! (source)
Bathroom details white and grey Modern Architecture Embracing Nature: Russet Residence by Slyce Design
Още едно луксозно и необичайно решение - тук пейката има функция и на рафт. (source)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Още полезни идеи:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...